Els tres xefs de les Terres de l’Ebre amb Estrella Michelin han revalidat esta distinció un any més en la…
Secció: Fran López
El xef Fran López presenta el seu nou projecte Xalar Restaurant, a Castelldefels. Xalar és cuina enfront de la mar,…
Xefs amb estrella Michelin critiquen que les administracions els han donat l’esquena després de lloar-los durant anys com a “ambaixadors”…
Bayo Expert és la nova aposta de Nomen Foods en la seva recerca d’un arròs capaç d’aconseguir l’excel·lència que requereixen…
Els productes de la cuina de les Terres de l’Ebre tornaran a ser presents per segon any consecutiu a l’acte…
GastroEbre ha celebrat durant dues intenses jornades la seva segona edició. En aquesta ocasió ha estat la Cooperativa de Gandesa…
Segadors del Delta, marca d’arrossos i licors que pertany a Nomen Foods, compleix deu anys. La signatura va celebrar anit…
El Xerta Restaurant, amb una estrella Michelin, és l’únic restaurant de Barcelona que ret homenatge al Delta de l’Ebre des…
L’Escola de Cuina de Villa Retiro i el programa Incorpora de ”la Caixa” han clausurat aquesta setmana un curs d’Auxiliar…
Els tres millors perfils del Grau Mitjà en Cuina i Gastronomia de l’Institut Dertosa de Tortosa seran els afortunats de…
“L’angula, la pesca tradicional a la cuina” és un projecte que impulsa l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja des de fa…
Les 19 habitacions de Villa Retiro, al Delta de l’Ebre, proposen una estada per Setmana Santa que barreja l’alta gastronomia…
ACN (Xerta) – L’Hotel Villa Retiro de Xerta (Baix Ebre) i els dos restaurants del xef ebrenc Fran López, que…