L’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja reclama millores en el funcionament del Consultori mèdic local. L’alcalde del municipi Joan Castor Gonell s’ha queixat de la manca de serveis del CAP com a conseqüència de les anteriors retallades i ha demanat més coordinació entre l’àrea de Sant Jaume i Deltebre. La gota que ha fet vessar el got ha estat la suposada manca d’atenció sanitària cap a una veïna que va caure i que el metge no va voler atendre. L’Ajuntament ha denunciat els fets davant del jutjat d’instrucció.

Segons la denúncia el metge va dir que no podia fer una valoració mentre la pacient estés a terra i va marxar fins que no va arribar l’ambulància. En arribar el vehicle sanitari va tornar a sortir del dispensari per ordenar que la traslladessin a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta perquè tenia el maluc trencat. Tot i que el metge ho nega, els fets són explicats per un atestat de la policia local.

Els fets denunciats es van produir a finals del mes de juny. L’alcalde demana als responsables de la Regió Sanitaria que facin complir a l’esmentat doctor amb les seues obligacions.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.