La Rider 1000 va superar totes les expectatives pel que fa a participació i els més de 2800 motoristes que hi van participar van suposar un nou rècord. Ara coneixem també quin va ser l’impacte econòmic que l’esdeveniment esportiu ha tingut sobre el territori. I aquest també ha estat notori, ja que s’ha superat el milió cent mil euros.

A Tortosa, el cap de setmana del 28 de maig, hi van arribar motoristes d’arreu del món i aquests van passar, com a mínim, una nit en hotels de tota la província, que van posar el cartell de complet. La seva presència també es va notar a la restauració, a la capital del Baix Ebre, per exemple, l’associació plat i got ha confirmat que van tenir una ocupació del 100%. Unes xifres que celebren tant des dels sectors beneficats, les institucions i l’organització.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.