L’actual alcalde de PaülsEnric Adell i Moragrega, ha fet saber a l’Entrevista de Canal Terres de l’Ebre que tornarà a encapçalar com alcaldable la candidatura Per Paüls – Acord Municipal, que ja havia fet a les anteriors eleccions municipals de 2015 i 2019, en les quals va aconseguir la majoria absoluta.

Adell vol donar continuïtat a tota la transformació i impuls que el seu equip ha fet de Paüls durant aquestes dues legislatures, i que ha situat el poble com un municipi de referència de les Terres de l’Ebre. L’alcaldable s’ha mostrat “molt il·lusionat i amb moltes ganes de treballar per millorar Paüls, dotant-lo de més serveis que ens ajudin a continuar creixent” A més ha destacat que “hi ha un bon equip, amb un model de poble definit, conscients d’allò pendent d’arranjar i amb diversos projectes ambiciosos de futur que serviran per transformar, encara més, Paüls.”

Enric Adell és llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Rovira i Virgili i màsters en fiscalitat per la Universitat Oberta de Catalunya i de Direcció de Recursos Humans per la Fundació Universitat Rovira i Virgili. A més d’alcalde de Paüls és vicepresident de la Diputació de Tarragona, i president del grup d’Esquerra Republicana en aquesta institució. En l’anterior legislatura va ser conseller del Consell Comarcal del Baix Ebre i president del Consell Esportiu del Baix Ebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.