Un equip de dues persones de Canal Terres de l’Ebre encapçalat per Josep Pitarch i Jordi Allepuz s’han desplaçat fins a Brussel·les, per assistir a les Jornades Informatives al Parlament Europeu on han participat diferents representants i associacions del territori afectades per la degradació del Delta com ara: la Taula del Consens del Delta, la Comunitat de Regants i el Sindicat Agrícola de l’Ebre, el Moviment en Lluita pel Delta de l’Ebre, l’Illa de Buda i INFOSA.

Aquestes jornades tenen lloc avui dimarts 14 de juny i es plantegen diversos temes d’interès per al territori ebrenc, com ara: la presentació de l’estat de degradació, les millors estratègies d’adaptació per al canvi climàtic, les solucions pràctiques i les eines per augmentar la resiliència al territori i  alguns intercanvis d’opinió entre els portaveus participants.

Avui al matí ja han fet la primera connexió al programa NEX matí de La Xarxa, que podeu veure aquí. A més, ampliaran la informació a l’Ebre Notícies (15.30h) i connectaran en directe a les Connecta 10 Comarques (18.30h) amb l’equip de Canal Terres de l’Ebre.

L’aposta de Canal Terres de l’Ebre per acostar als ebrencs i les ebrenques i, a totes les televisions locals de Catalunya les Jornades en defensa dels grans deltes europeus, ha estat possible gràcies a la implicació que té Canal Terres de l’Ebre amb el territori ebrenc, en especial amb la conservació del Delta de l’Ebre.

A banda de veure’s en directe, les connexions també es reemetran durant tot el dia per la programació de Canal Terres de l’Ebre i es penjaran a l’apartat de programes de TV d’Ebredigital. Degudament, es promocionarà a l’Instagram, Facebook i Twitter per conèixer de prop el seguiment de la jornada.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.