Diversos músics de la Societat Musical Espiga d’Or, socis i sòcies de l’entitat i pares i mares de l’Escola Municipal de Música, han fet arribar la seva preocupació per diversos assumptes que afecten l’Escola Municipal de Música i per extensió la mateixa Societat Musical Espiga d’Or, concessionària del servei per part de l’Ajuntament de Deltebre.

Durant el plenari del 6 d’octubre, el grup d’ERC-Més Deltebre va fer constar la seva preocupació al govern municipal d’Enlairem Deltebre sobre l’Escola Municipal de Música arran d’un missatge que van rebre les famílies que durant uns dies l’Escola romandria tancada.

El passat 5 de novembre, el professor de l’Escola Municipal de Música va comunicar als alumnes la seva marxa, presumptament derivada de l’incompliment contractual de l’escola en el cobrament mensual de les seves funcions.

Atenent que al pressupost del 2022, la Societat Musical Espiga d’Or té previst rebre de l’Ajuntament de Deltebre un total de 61.900 euros. Els grups municipals del PSC-Socialistes per Deltebre i el grup municipal d’ERC-Més Deltebre consideren oportú clarificar el funcionament de l’entitat concessionària dels serveis d’Escola Municipal de Música i deixar clars els suposats dubtes que hagin pogut aparèixer.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.