Jordi Jordan com a diputat de Movem Terres de l’Ebre i mitjançant el grup parlamentari d’En comú Podem, ha registrat una proposta de resolució al Parlament que pretén portar a debat la necessitat d’una nova escola al barri de Remolins a partir de l’acord ja pres al plenari municipal el passat octubre.

La proposta, que s’ha de debatre dins la comissió d’educació del Parlament, insta totes les forces polítiques a nivell català a iniciar els tràmits necessaris per a la seua construcció. Jordi Jordan, com a responsable de l’àrea d’educació del grup parlamentari ha definit esta actuació de “molt important per dos motius, per una banda considerem que l’edifici actual està obsolet des del punt de vista del que es necessari en una escola del segle XXI: instal·lacions, superfície, construïda a la postguerra i encaixonada entre el barri de Sant Jaume i Remolins, és molt difícil que doni resposta a les necessitats educatives actuals. L’altre motiu és que pensem que el barri de Remolins mereix un nou equipament que facilitaria una millora des del punt de vista urbanístic i social”.

En este sentit Jordan remarca “a ningú se li escapa que l’escola de Remolins és una escola d’alta complexitat i per tant, el fet de construir una nova escola vinculada al campus de la URV, sobretot a les especialitats d’infantil i primària facilitaria la transformació de l’escola i donaria resposta a les necessitats educatives de famílies que viuen al barri”. A més de demanar una nova escola per al barri de Remolins, la proposta també reclama unes obres de manteniment per a l’escola actual, tenint en compte que un nou edifici no serà una realitat a curt termini.

Movem Terres de l’Ebre també signa la proposta per un nou hospital a Tortosa

El diputat ebrenc ha anunciat també que s’adherix a la proposta de resolució que ha presentat recentment el partit socialista en relació al nou hospital, signant la proposta i confirmant el vot favorable de la seva formació. En este sentit, Jordan ha explicat “la raó és sumar esforços i no entrar diferents propostes de resolucions amb la intenció de portar-ho a debat al Parlament. Des de Movem sempre hem defensat la construcció d’un nou hospital i no l’ampliació de l’actual, que considerem insuficient i un error històric i estratègic que no permet el creixement de l’hospital que necessita el territori, a més de no solucionar els problemes d’accessibilitat”.

En relació al nou hospital, Jordi Jordan ha afegit que “no hi ha cap proposta de viabilitat, sembla que només va ser una proposta de cara a les eleccions. Ara que tenim un nou govern a la Generalitat, posem damunt la taula la necessitat d’este nou equipament. Per tant, signem la proposta i hi votarem favorablement, com no podia ser d’altra manera”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.