Els equips negociadors de JxCat i ERC han celebrat una nova reunió aquest dimarts a la tarda, que ha comptat amb la presència del líder dels republicans i vicepresident amb funcions de president, Pere Aragonès. Segons fonts coneixedores de la negociació, la reunió ha acabat “sense avenços ni novetats” i totes dues formacions s’han emplaçat a seguir treballant. A la reunió d’aquest dimarts Junts ha fet el retorn a la proposta d’estructura del govern que els va traslladar ERC fa tot just una setmana a la cimera de Lledoners. Les mateixes fonts apunten que Aragonès ha assistit a la reunió davant la previsió que se’ls retornés la idea d’estructura de govern.

La trobada, que ha començat poc abans de les 7 i ha acabat tocades les 9 del vespre, s’ha celebrat en un format híbrid, amb alguns dels negociadors des del Parlament i els altres connectats per via telemàtica.

Està previst que demà dimecres al matí es faci una nova reunió sectorial –en aquest cas, sobre l’eix econòmic- i que a la tarda els dos equips negociadors es tornin a trobar per seguir avançant en l’acord.

Aquest dimarts al matí ja s’ha celebrat diverses trobades sectorials encapçalades per Laura Vilagrà (ERC) i Elsa Artadi (Junts), que han tractat els àmbits econòmics, d’infraestructures, agricultura i emergència climàtica.

Autor: