Nou estudiants del campus de Terres de l’Ebre de l’EUSES han participat, defensant a la URV, en les proves d’atletisme i de natació dels campionats catalans universitaris, amb una collita final de dues medalles de plata (les dues en atletisme). Les esportistes que van pujar al podi van ser Laia Monforte (1r de CAFE) en la prova de 800 llisos i Andrea Sabou (3r de CAFE) en llargada. Les proves d’atletisme es van fer a la pista de Les Basses (Lleida). Els altres participants d’EUSES Terres de l’Ebre-Universitat Rovira i Virgili van ser Éric Gutiérrez (2n de CAFE), Dídac Batet (2n de CAFE) i Marc Gosàlvez (4t de CAFE). En llargada, Èric va quedar sisè; Dídac, 9è i Marc, 10è; mentre que en pes, Marc va ser 6è; Èric 7è i Dídac, 8è.

Pel que fa a la natació, la competició va tenir lloc a les piscines del CN Barcelona i els representants d’EUSES-URV van ser: Adrià Prades i Llum Serret (Fisioteràpia) i Clàudia Isern i Carme Lleixà (CAFE). Llum va ser 5a en 50 esquena; 7a en 100 lliures i 15a en 100 papallona, mentre que Adrià va ser 35è en 50 lliures; 11è en 50 braça i 11è en 50 papallona. Tots dos van nedar les proves de relleus amb l’equip A de la URV: els 4×50 estils i el 6×50 mixtes.

Per la seva part, Carme Lleixà va ser 6a en 50 esquena i 16a en 50 papallona; mentre que Clàudia Isern va finalitzar 9a els 100 braça; 16a els 50 braça i 24a els 50 papallona. Les dues van fer el relleu dels 4×50 integrades en dos equips diferents de la URV.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.