El Servei Català de Trànsit informa que a primera hora de la tarda s’ha registrat un sinistre viari mortal a la carretera TV-3454 a l’altura de Deltebre (Baix Ebre) en sentit Deltebre. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 14.15 h.

Per causes que encara s’estan investigant, s’ha produït una sortida de via d’un turisme i el vehicle ha bolcat. Com a conseqüència de l’accident, la conductora i única ocupant del cotxe ha mort.

Arran de la incidència s’han activat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions de Bombers de la Generalitat, els quals han efectuat tasques d’excarceració, i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquesta víctima, són 13 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.