A partir d’aquest dijous 28 de gener, l’antiga residència d’avis d’Amposta s’habilitarà com a centre per atendre pacients de les Terres de l’Ebre amb necessitats de cures intermèdies amb l’objectiu de traure pressió assistencial al centres hospitalaris del territori. Aquesta és una de les accions previstes dins el Pla de Contingència de la Regió Sanitària de Terres de l’Ebre per alleugerir la pressió assistencial que registren actualment els centres sanitaris i l’Atenció Primària per la situació epidemiològica.

Pel mateix motiu també s’ha desprogramat activitat ordinària de l’Hospital Comarcal. Així, s’han reduït les visites i consultes, s’han suspès algunes proves especials, s’ha desprogramat la cirugià amb ingrés i es desprogramarà part de la cirurgia sense ingrés.

Al mes de març, la brigada municipal, el personal de manteniment de l’Hospital Comarcal del Montsià i professionals autònoms van habilitar l’antiga residència com a hospital en cas de necessitar incrementar la capacitat hospitalària de les Terres de l’Ebre. L’actuació va tenir una inversió de més de 85.000 euros.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.