El diputat del PDeCAT Ferran Bel ha presentat al Congrés dels Diputats, una iniciativa per reduir l’IVA dels serveis de perruqueria i estètica del tipus general del 21% al reduït del 10%, coincidint amb les multitudinàries concentracions del sector arreu del país exigint aquesta rebaixa. “A aquests sectors se’ls va demanar un esforç amb la pujada de l’IVA en l’anterior crisi per part del govern del PP”, ha recordat Bel. El diputat demòcrata ha manifestat que “ara és imprescindible i de justícia que quan més ho necessiten els sectors de perruqueria i estètica puguin retornar a l’IVA reduït com era vigent fins el 2012”.

Fa anys que el sector reclama aquesta reducció. Els serveis de perruqueria van estar sotmesos al tipus impositiu reduït fins el 2012, fa més de 8 anys, quan en plena crisi econòmica, el govern espanyol incrementà de cop l’impost en 13 punts, del 8% al 21%. En aquest sentit, Bel ha reclamat que “el Govern del PSOE i Unidas-Podemos sigui sensible a aquesta realitat”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.