Esquerra Republicana treu pit de la gestió que Salut Terres de l’Ebre ha fet amb l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre des que en va assumir la titularitat. Després del traspàs de poders del consorci reusenc de Sagessa a la nova empresa pública, els republicans asseguren que el centre està en procés de convertir-se en un referent. De fet, anuncien que la inversió de 7 milions d’euros, que s’està injectant a l’hospital, és la més gran mai feta fins al moment.

ERC ha volgut posar en valor el salt qualitatiu que ha fet l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre després que l’empresa pública Salut Terres de l’Ebre n’hagi assumit la gestió. Amb un projecte clar en ment i una injecció de fins a 7 milions d’euros, el centre, asseguren, tornarà a ser un referent per a la comarca després d’un llarg camí de falta d’inversions sota la gestió del consorci reusenc de Sagessa. Ara, amb el traspàs d’actius i passius finalitzat, el procés de cessió arriba a la seva fi.

Un paquet d’inversions vigent fins al 2022 que permetrà actualitzar instrumentària obsoleta del centre, on destacaran un nou arc quirúrgic i una nova sala de radiologia.

La proposta dels republicans, en la vista posada a les eleccions, és que el projecte continuï amb aquesta vocació de creixement després de saldar, per fi, els deutes de l’empresa original.

Autor: