El govern de l’Ajuntament de Tortosa portarà al ple d’este dilluns la proposta d’aprovació del preu públic de les entrades als espectacles de la programació estable d’arts escèniques al Teatre Auditori Felip Pedrell. Amb esta proposta volen apropar la cultura als joves rebaixant el preu de les entrades als menors de 25 anys: els costaria 6 euros cada espectacle. Així, l’Ajuntament de Tortosa vol aprofitar perquè la gent s’aprope a la cultura augmentant els descomptes en diversos col·lectius. Estes rebaixes també s’emmarcaran en la Capital de la Cultura Catalana.

Movem Tortosa portarà al ple dos mocions. La primera serà la d’instal·lar lavabos públics al carrer, el grup de l’oposició recorda que es va aprovar per unanimitat fa 4 anys i no s’ha complert. La segona és la proposta de posar agents de la Policia Local per regular al trànsit a les entrades i sortides dels centres escolars del municipi. El grup de Ciutadans portarà al ple dos propostes: una per la qual demana una millora en l’enllumenat públic de diversos carrer del Temple. La segona proposta demanarà el manteniment dels bancs de tota la ciutat i l’increment del número de bancs al Parc Teodor González.

Meritxell Roigé ha afegit que en quant a la via pública estan en marxa la remodelació de les voreres als barris de Remolins i Ferreries. També se remoledaran les voreres i l’enllumenat del carrer Sebastià Juan Arbó, al barri del Temple. Per últim, el Parc Teodor González gaudirà d’un nou parc infantil al costat de l’actual que comptarà amb una tirolina.

 

Autor: