Enmig de la situació de pandèmia actual, els treballadors de l’Equip d’Atenció Primària (EAP) Tortosa Est han decidit destinar l’import del sopar de Nadal, que tradicionalment feien per a aquestes dates, a Càritas Diocesana Tortosa. En concret, les aportacions de tot el personal han sumat 1.000 euros.

La iniciativa dels professionals de l’EAP Tortosa Est ha portat la Gerència Territorial a fer una proposta col·lectiva oberta a tots els professionals de l’ICS Terres de l’Ebre perquè tothom que vulgui pugui fer una aportació econòmica al Banc d’Aliments i ajudar a pal·liar les mancances dels col·lectius més vulnerables.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.