El nou Pla de residus d’Enresa, que continua apostant per un MTC únic per a tot l’Estat després que políticament haja quedat descartat el municipi de Villar de Cañas, posa el comptador a zero, i els ecologistes ja assenyalen preventivament les possibilitats que podria tenir Ascó, deu anys després de perdre la primera batalla. La informació es complementa amb entrevistes fetes entre el 2012 i el 2016 -fins ara no havien estat publicades enlloc- per part de l’actual director del Setmanari, Òscar Meseguer, a alguns dels principals protagonistes de la polèmica: l’alcalde entre el 2007 i el 2015, Rafael Vidal; el president de la Generalitat entre el 2007 i el 2010, José Montilla; el portaveu de la Coordinadora Anticementiri Nuclear de Catalunya, Sergi Saladié, o el gerent de l’Associació de Municipis en Àrees Nuclears, Marià Vila d’Abadal.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.