L’empresari tortosí d’origen xinès, Wenyi Qu, ha posat en marxa al polígon industrial del Baix Ebre una planta que fabrica diàriament 215.000 mascaretes quirúrgiques, quantitat que preveu triplicar quan arribin de la Xina dues noves línies de producció.

L’empresari, conegut a la capital del Baix Ebre pels seus negocis en el món de la restauració i els basars, ha muntat la factoria associant-se amb un dels principals fabricants de mascaretes de la Xina i preveu ocupar fins a 25 persones un cop estigui a ple rendiment la planta que ocupa una superfície de 1.400 metres quadrats.

Les mascaretes es comercialitzen amb la marca Global Mask Ibèrica i en els laboratoris d’assaig han obtingut una certificació màxima de 99’99 de filtració en l’efectivitat d’eficiència bacteriana, qualitat que facilita l’autorització per ser venudes en centres hospitalaris i farmàcies.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.