El coordinador de Movem Terres de l’Ebre i regidor de l’Ajuntament de Tortosa, Jordi Jordan, encapçalarà la llista que Catalunya en Comú presentarà a la circumscripció de Tarragona a les eleccions al Parlament de Catalunya.

“Des de Movem pensem que Catalunya necessita un canvi i aquestes eleccions del 14 de febrer són el moment per tirar-lo endavant. Territoris com les Terres de l’Ebre han de tenir presència i veu pròpia per defensar totes aquelles qüestions que necessiten per al seu desenvolupament econòmic i social, per què volem ser catalans de primera”, ha manifestat Jordan.

Movem Terres de l’Ebre va ratificar al passat Consell Regional l’aliança amb Catalunya en Comú per formar part de les seves llistes a les properes eleccions al Parlament de Catalunya, i aquesta mateixa setmana l’assemblea de la demarcació de Catalunya en Comú ha acordat que Jordi Jordan en sigui el cap de llista per la circumscripció de Tarragona.

Pel que fa a l’aliança amb Catalunya en Comú, Jordan ha remarcat que “Movem Terres de l’Ebre des del seu naixement ha estat un espai amb clara voluntat d’avantposar la defensa i representació de les Terres de l’Ebre. És en coherència amb aquest objectiu que s’ha valorat l’oportunitat de col·laborar amb Catalunya en Comú com la fórmula que millor respon i garanteix la representativitat del territori, tenir presència al Parlament, i per tant, fer-hi arribar les problemàtiques i propostes del sud de Catalunya”.

Jordan ha explicat que els eixos claus d’aquesta candidatura seran la defensa dels serveis públics, la sanitat i l’educació, les polítiques de desenvolupament econòmic en un territori on cada vegada es perd més població com són les Terres de l’Ebre i l’aposta de resolució del conflicte català des del diàleg i la negociació.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.