La segona onada de la pandèmia del coronavirus a les Terres de l’Ebre continua remetent a conseqüència de l’efecte de les estrictes restriccions de mobilitat aplicades en les últimes setmanes. No obstant això, tot i que les dades apunten a una millora notable, a les Terres de l’Ebre el Departament de Salut de la Generalitat ha comptabilitzat aquest divendres dues noves morts i 21 positius més, confirmats per proves PCR o test antigènic ràpid. El nombre total de defunciones s’eleva a 112.

Els casos confirmats acumulats són 5.219, dels quals 4.992 ho han estat a través de proves PCR o test antigènic ràpid. La velocitat de propagació del virus se situa en 0,83 (no varia en relació a dijous) mentre que el risc de rebrot ha baixat en 13 punts les últimes 24 hores i se situa en 192.

Segons les dades oficials facilitades aquest divendres per Salut a través del portal dadescovid.cat, hi ha 44 persones hospitalitzades per contagis (quatre menys que dijous). Pel que fa a les dades d’ingressats a l’UCI, recordem que Salut ha deixat de publicar dades per regions i només aporta la global. A Catalunya aquest divendres hi ha 472 pacients covid-19 ingressats a les UCI, 12 menys en relació a dijous.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.