El Departament de Salut de la Generalitat ha sumat aquest dijous a l’Ebre 32 nous positius de covid-19 confirmats per proves PCR o test antigènic ràpid. Des de dilluns passat no s’ha comptabilitzat cap nova defunció i el nombre total de morts des que es va iniciar la pandèmia es manté en 110.

Els casos confirmats acumulats s’eleven a 5.198, dels quals 4.971 ho han estat a través de proves PCR o test antigènic ràpid. La velocitat de propagació del virus se situa en 0,83 (1 centèsima més que dimecres i 17 més que fa una setmana) mentre que el risc de rebrot ha baixat fins els 205 punts.

Segons les dades oficials facilitades aquest dijopus per Salut a través del portal dadescovid.cat, hi ha 48 persones hospitalitzades per contagis (una menys que dimecres). Pel que fa a les dades d’ingressats a l’UCI, recordem que Salut ha deixat de publicar dades per regions i només aporta la global. A Catalunya aquest dijous hi ha 484 pacients covid-19 ingressats a les UCI, 15 menys que dimecres.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.