L’Ajuntament d’Alcanar (Montsià) i la Càtedra d’Economia de la Universitat Rovira i Virgili (URV) han tancat un acord per a impulsar un pla de recuperació econòmica al municipi. La primera fase se centrarà a estudiar l’impacte de la pandèmica sobre l’economia municipal a partir de diferents indicadors socioeconòmics.

La redacció del Pla tindrà un cost de 9.600 euros, començarà aviat i durarà uns mesos. Les mesures que inclogui el full de ruta s’implementaran en el quadrienni 2021-2024. El projecte l’encapçala Juan Antonio Duro, doctor en Economia per la UAB i director del departament d’Economia i de la Càtedra Economia Local i Regional (CELiR) de la URV, amb seu al Campus de les Terres de l’Ebre.

La Càtedra comptarà amb la col·laboració d’actors econòmics del sector agrícola, pesquer i turístic i del sector comerç i altres col·lectius rellevants de l’economia canareva.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.