Després d’una caiguda en picat des que el 26 d’octubre s’arribés a un valor màxim de 1.139, la reducció del risc de rebrot de covid-19 a les Terres de l’Ebre s’ha frenat i des de fa quatre dies es manté en 211 punts, un índex encara molt alt.

El Departament de Salut de la Generalitat ha sumat aquest dimecres a l’Ebre 26 nous positius de covid-19 confirmats per proves PCR o test antigènic ràpid. En les últimes 24 hores no s’ha comptabilitzat cap nova defunció (l’última es va registrar dilluns) i el nombre total de morts des que es va iniciar la pandèmia es manté en 110.

Els casos confirmats acumulats s’eleven a 5.165, dels quals 4.939 ho han estat a través de proves PCR o test antigènic ràpid. La velocitat de propagació del virus se situa en 0,82 (5 centéssimes més que dimarts i 16 més que fa una setmana) mentre que el risc de rebrot es manté en 211.

Segons les dades oficials facilitades aquest dimecres per Salut a través del portal dadescovid.cat, hi ha 49 persones hospitalitzades per contagis (dues més que dimarts). Pel que fa a les dades d’ingressats a l’UCI, recordem que Salut ha deixat de publicar dades per regions i només aporta la global. A Catalunya aquest dimecres hi ha 499 pacients covid-19 ingressats a les UCI, 10 menys en relació a dimarts.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.