El nombre total de persones contagiades a les Terres de l’Ebre des que va començar la pandèmia de la covid-19 ha arribat aquest dijous a 5.000.

En les últimes 24 hores, el Departament de Salut de la Generalitat ha comptabilitzat a la Regió Sanitària dues noves morts i 40 nous positius. El nombre de defuncions total s’eleva a 102 mentre que els casos de contagis confirmats acumulats sumen 5.000, dels quals 4.778 ho han estat per proves PCR o test antigènic ràpid.

La velocitat de propagació del virus se situa en 0,65 (una centèsima menys que ahir) mentre que el risc de rebrot ha disminuït en 17 punts les últimes 24 hores i se situa ara en 259.

Segons les dades oficials facilitades aquest dijous per Salut a través del portal dadescovid.cat, a les Terres de l’Ebre hi ha 58 persones hospitalitzades per contagis (2 més que dimecres). Pel que fa a les dades d’ingressats a l’UCI, recordem que Salut ha deixat de publicar dades per regions i només aporta la global. A Catalunya aquest dijous hi ha 553 pacients covid-19 ingressats a les UCI (21 menys que ahir).

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.