A partir d’este dilluns, cinc jóvens inicien a Tortosa el període d’aprenentatge laboral dins del programa Treball i Formació, del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, que va adreçat a persones tutelades o extutelades per la Generalitat, de 17 a 21 anys.

Al llarg de tot un any, estos jóvens es formaran en diversos oficis, amb l’objectiu que puguen ampliar els seus coneixements i puguen disposar de més sortides al món laboral. Els participants al programa desenvoluparan tasques d’operari de manteniment i de serveis de brigada, a través de les quals podran assolir la formació en disciplines com l’electricitat, la fusteria i fusteria metàl·lica, la construcció, la pintura o la jardineria.

Algunes d’estes faenes les posaran en pràctica en espais municipals de Tortosa, com ara les Avançades de Sant Joan, on duran a terme algunes tasques de manteniment i millora que contribuiran també al manteniment del patrimoni emmurallat de la ciutat.

Esta setmana, l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i el regidor de Serveis, Domingo Tomàs, han donat la benvinguda als participants del programa en una trobada al saló de plens de l’Ajuntament.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.