El Departament de Salut de la Generalitat ha comptabilitzat aquest dimecres a les Terres de l’Ebre 42 nous positius de covid-19 confirmats per proves PCR o test antigènic ràpid. Els casos confirmats acumulats s’elevan a 4.690. La velocitat de propagació del virus se situa en 0,77 mentre que el risc de rebrot ha disminuït en 31 punts les últimes 24 hores i se situa ara en 494.

Segons les dades oficials facilitades aquest dimecres per Salut a través del portal dadescovid.cat, hi ha 59 persones hospitalitzades per contagis (3 més que dimarts). Pel que fa a les dades d’ingressats a l’UCI, Salut ha deixat de publicar dades per regions i només aporta la global. A Catalunya aquest dimecres hi ha 597 pacients covid-19 ingressats a les UCI.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.