Fonts de Junts per Catalunya a les Terres de l’Ebre han confirmat a Ebredigital.cat que ja s’han presentat almenys dues candidates per anar a les llistes que presentarà el partit a la demarcació de Tarragona, on hi ha en joc 18 escons al Parlament.

La primera candidata que ha anunciat que es presenta a les primàries que reglamentàriament s’han de celebrar al nou partit de Junts és Irene Negre, actualment tinent d’alcalde de l’ajuntament de l’Aldea, persona de confiança del Secretari General del partit, Jordi Sánchez, i també de l’actual alcalde de l’Aldea, Xavier Royo.

Poc després de fer-se pública la candidatura d’Irene Negre, que va saltar a l’escena pública com a dirigent destacada de l’Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) els anys previs a l’1 d’octubre, ha estat l’actual diputada al Parlament Mònica Sales. La jesusenca va ser la Coordinadora Territorial  del PDECAT en la primera etapa, abans de l’escissió de l’espai convergent, compartint aquesta responsabilitat amb Xavier Pallarés, el Delegat del Govern.

Tant Irene Negre com Mònica Sales han anunciat, sempre segons les fonts consultades, a la resta de membres del partit, que es presenten.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.