Després dels últims casos positius detectats a la planta de Padesa Amposta, l’empresa, conjuntament amb el Departament de Salut, ha pres la mesura de posar en quarantena els 63 positius i la resta dels 112 treballadors cribrats el mateix dia i que van donar resultat negatiu, ja que són tractats com a contactes estrets, més els 2 positius inicials i els 9 contactes estrets dels positius del primer dia. A més, també estan a casa de manera preventiva i a l’espera de resultats, els 107 treballadors que s’han cribrat durant aquest dilluns

L’empresa informa que totes aquestes mesures preventives fa que, “durant aproximadament 48 hores, la planta d’Amposta queda en serveis mínims amb el 20% dels treballadors en actiu que han passat tots els cribratges necessaris amb resultats negatius”.

Per aquest motiu, segons l’escorxador, no és possible realitzar un tancament total ja que forma part del sector primari i “és un dels establiments designats com a essencials per al subministrament d’aliments”, motiu pel qual no ha aturat la seva activitat des de l’inici de la pandèmia.

Padesa i el Departament de Salut han intensificat a l’empresa les mesures preventives establertes per les autoritats sanitàries. Un cop es tinguin els resultats dels cribratges realitzats aquest dilluns es prendrà l’estratègia de seguiment més adequada.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.