Endesa està retirant i soterrant el cablejat aeri que hi havia a la porta de l’Olivera de la Catedral de Tortosa, a la plaça de la Cinta. L’actuació es fa coordinada amb l’Ajuntament, que havia previst fer una actuació a la zona per adequar la línia elèctrica que passava per sota de la plaça. L’acció millorarà la imatge de tot l’entorn. En els últims anys la companyia elèctrica, a petició de l’Ajuntament de Tortosa, ha retirat el cablejat aeri de diversos carrers del nucli històric de la ciutat, fet que ajuda a millorar l’aspecte dels carrers dels barris històrics i a reduir l’impacte visual del cablejat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.