El diputat al Congrés i secretari d’organització del Partit Demòcrata, Ferran Bel, ha presentat una proposició no de llei per construir a l’autopista AP-7 un accés a la comarca del Montsià, entre els municipis d’Amposta i Masdenverge.

Bel ha explicat que en el seu moment ja ho va presentar al Senat, però ha manifestat que “ara l’escenari ha canviat perquè l’AP7 és una via d’alta capacitat gratuïta gestionada per l’Estat”. “Demanem un avantprojecte i un estudi d’impacte ambiental per a que es pugui materialitzar aquest nou accés quan abans millor”, ha dit el diputat

“No estem parlant d’una gran infraestructura, es tracta de voluntat política, és una inversió necessària a nivell territorial”, ha concretat Bel, que ha demanat “el recolçament de la resta de partits polítics del territori en un projecte necessari”.

D’altra banda, el diputat demòcrata s’ha mostrat satisfet que el govern espanyol assumeixi les seues peticions pel que fa a la gestió dels romanents de tresoria dels ajuntaments. “Quan ho vam defensar al mes de març ens deien que el que plantejavem no era possible, ara el govern ha decidit aplicar-ho”, ha explicat Bel. “Com a qualsevol família, els estalvis són per a quan els necessites, aquest any vinent serà un moment de dificultat, els ajuntaments han de poder disposar lliurement dels seus estalvis i invertir-los en reactivació econòmica i social”, ha afegit.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.