L’Associació Catalana de Municipis (ACM) ha considerat la inhabilitació del fins ara president de la Generalitat, Quim Torra, un “atac frontal a la llibertat d’expressió, a la lliure manifestació de les idees polítiques i al respecte pels drets humans de tots els homes i dones”. L’ACM ha reunit aquest dilluns al migdia la Comissió de Presidència, que ha rebutjat la sentència i ha considerat que “cap institució, i menys la Presidència de la Generalitat, pot ser inhabilitada per una pancarta reclamant llibertat i democràcia”.

El president de l’ACM i alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha manifestat que “els balcons i places del nostre país són espais de llibertat, altaveus de la democràcia i punts de trobada de compromís cívic ciutadà per fer uns pobles i ciutats millors, i no espais per a la censura o la repressió”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.