El brot de covid-19 originat a l’empresa Padesa de Roquetes ja supera aquest divendres el centenar de contagiats, entre treballadors i familiars. Als 43 casos confirmats per PCR que va donar a conèixer dijous el Departament de Salut de la Generalitat s’hi han afegit ara 57 treballadors més i 12 familiars.

Aquest dissabte i diumenge, Salut ha programat un cribatge massiu amb proves PCR al CAP de Roquetes amb l’objectiu de determinar l’abast d’aquest nou brot de coronavirus, que ja s’ha convertit en el més important que ha patit les Terres de l’Ebre des que es va iniciar la pandèmia el mes de març passat. En total es preveu que uns 600 treballadors d’aquest escorxador d’aus de Roquetes es sotmetin a la prova PCR.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.