El Departament de Salut de la Generalitat ha confinat un grup de segon de batxillerat de l’Institut Despuig de Tortosa un cop s’ha confirmat que un dels alumnes ha donat positiu en una prova PCR que li ha estat feta.

Els alumnes que han estat en contacte amb aquest positiu hauran d’estar confinats en els seus respectius domicilis fins el 5 d’octubre. Durant els dies lectius, es continuaran impartint les classes via telemàtica i aquest dilluns se’ls hi faran les proves PCR.

El de l’Institut Despuig és el cinquè grup escolar que es confina al municipi de Tortosa des que es va iniciar el nou curs. Els primers van ser dos grups de l’Escola Remolins i dimecres un de la Consolació i un altre del Sagrada Família.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.