La Regió Sanitària de Terres de l’Ebre ha registrat 9 positius confirmat per prova PCR en les últimes 24 hores, segons les dades facilitades pel Departament de Salut a través de la web dadescovid.cat/. Els casos confirmats acumulats són 1.218, dels quals 1.034 ho han estat a través de proves PCR. El risc de rebrot continua la tendència a l’alça i aquest dimarts se situa en el 69,39, gairebé 12 punts més que el registrat dilluns i la velocitat de propagació se situa en 1,34. El total de defuncions no ha variat i es manté en 64 des que es va iniciar la pandèmia.

Actualment hi ha 5 persones contagiades ingressades (una menys respecte dilluns) i una a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

Pel que fa al global de Catalunya s’han sumat 1.266 nous casos de covid-19 confirmats per PCR, elevant la xifra total als 124.120. Són 890 positius més que els reportats fa 24 hores. La xifra de casos amb totes les proves és de 147.562 (1.328 més en les últimes hores). Els ingressats als hospitals baixen en 18 persones i són ara 792. D’aquests, 130 estan a l’UCI, 12 menys que fa 24 hores. El risc de rebrot baixa sis punts i és de 157,03, mentre que la velocitat de propagació baixa lleugerament de 0,97 a 0,95.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.