El Grup Municipal de Junts per l’Aldea ha fet públic un comunicat on mostra la seva “decepció per la manipulació i la falsedat d’algunes declaracions” d’Endavant l’Aldea ERC respecte a la gestió del Govern Municipal. Junts per l’Aldea acusa als republicans de manca de serietat per la “manipulació de les dades que publiquen a la seva revista o a les seves xarxes” Per al grup municipal del Govern, no tot s’hi val des de l’oposició i adverteixen que s’ha creuat una línia que “mai s’havia d’haver creuat: el respecte, el dret a la intimitat personal, la seriositat i rigor”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.