L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, ha informat aquest dilluns que 7 dels 28 positius registrats en l’última setmana a les Terres de l’Ebre corresponen a persones del municipi. El Departament de Salut de la Generalitat li ha comunicat que 6 d’aquests 7 casos “pertanyen al mateix entorn i que el contagi està relacionat amb el brot del Perelló”.

L’alcalde ha concretat que “tots els casos, i els seus contactes, es troben en aïllament domiciliari i sota seguiment dels equips mèdics, i que no hi ha cap persona hospitalitzada”

Caparrós s’ha adreçat a la conciutadania a través d’un vídeo en què demana “tranquil·litat” i “serenitat” i assegura que la situació està “controlada”. “El Departament de Salut està fent el seguiment de tots aquests casos per aïllar i tallar la cadena de transmissió dels contagis i és aquí on hem de fer tots un esforç. Si en algun moment notem un petit simptoma hem de trucar al 061 i informar de la nostra situació”, ha insistit Caparrós.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.