El Departament de Salut de la Generalitat ha confirmat un total de 12 positius de coronavirus a les Terres de l’Ebre en el balanç corresponent al 9 de juliol i que s’ha fet públic aquest divendres. Es tracta dels casos registrats en els darrers dies a diversos municipis de les comarques del Baix Ebre i Montsià: Alcanar, Amposta, Camarles, Xerta, la Ràpita, l’Ametlla de Mar i Tortosa, tot i que pot ser que alguns dels casos més recents encara no hi consten al balanç.

Ara el total de contagiats des que es va iniciar la pandèmia a les Terres de l’Ebre passa dels 341 de l’últim balanç a 353.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.