El Departament de Salut de la Generalitat ha comunicat a l’Ajuntament de Tortosa dos nou positius de coronavirus al municipi. Aquests casos se sumen als d’Alcanar (3), Amposta (2), Camarles (3), Xerta (2), la Ràpita (1) i l’Ametlla de Mar (1) registrats en els darrers dies.

Les dues persones de la capital del Baix Ebre contagiades pel virus es troben aïllades al seus respectius domicilis i no presenten simptomatologia greu. Salut ha analitzat l’entorn de les dues persones però no ha sortit cap més positiu.

Davant del degoteig de casos de covid-19 a les Terres de l’Ebre, l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha recordat que “no s’ha d’abaixar la guàrdia” i ha demanat a la ciutadania “que prengui totes les precaucions possibles i compleixi amb les mesures de seguretat”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.