El servei de vigilància epidemiològica de les Terres de l’Ebre ha confirmat aquest dimarts un brot per coronavirus a Alcanar amb el focus en una festa realitzada en una casa particular per un grup de joves.

Actualment, hi ha 3 casos positius i s’està realitzant el seguiment a 34 contactes. El primer cas que va presentar símptomes va fer-ho el passat dimecres, 27 de juny. En aquest moment no hi ha cap cas hospitalitzat i els contactes es troben en aïllament pendents dels resultats de les proves PCR que se’ls han realitzat.

Segons els informes del servei de vigilància epidemiològica els factors contribuents al contagi del virus haurien estat no seguir les recomanacions bàsiques: el distanciament físic i l’ús de la mascareta.

Des del la Regió Sanitària Terres de l’Ebre s’insisteix, un cop més, en el compliment de les recomanacions bàsiques per tal d’evitar la transmissió de la Covid-19.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.