El servei de vigilància epidemiològica de les Terres de l’Ebre ha confirmat un brot a  Xerta i i un altre a Camarles, amb el focus en un claustre de professors de l’Institut Blanca d’Anjou del Perelló. Segons indica el Departament de Salut, actualment hi ha 4 casos positius per PCR i s’està realitzant el seguiment a 46 contactes. El primer cas que va presentar símptomes va fer-ho el 30 de juny. En aquest moment no hi ha cap cas hospitalitzat. Des de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre s’insisteix en el compliment de les recomanacions bàsiques per evitar la transmissió de la covid-19.
Amb aquests dos ja són tres els brots de covid-19 que s’han detectat els darrers dies a les Terres de l’Ebre. El primer va tenir lloc a Alcanar, i precisament aquest dimecres s’ha sabut que té l’origen a Barcelona. Un estudiant d’Alcanar s’hi va contagiar sense saber-ho, després d’haver estat en contacte amb un company infectat. El dissabte 27 de juny aquest estudiant va participar en un dinar de celebració d’aniversari amb una quinzena d’amics a Alcanar, segons ha pogut saber l’ACN.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.