El candidat de Junts per l’Aldea, Carlos Gilabert Mangrané, ha pres possessió com a regidor de l’Ajuntament de l’Aldea en substitució de Pilar Centelles, que ha renunciat al càrrec per motius professionals. La incorporació de Gilabert ha tingut lloc en el ple ordinari que la Coproració va celebrar el passat 18 de juny. El nou regidor de Junts per l’Aldea gestionarà les carteres de Salut i Espais Verds, mentre que les carteres d’Acció cultural i Igualtat passen a mans de les regidores Irene Negre i Berta Royo, respectivament.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.