Amb la posada en marxa d’aquesta convocatòria de subvencions, el Consell Català de l’Esport vol contribuir a pal·liar els efectes econòmics que la pandèmia de la Covid-19 ha tingut en les federacions, que han hagut de paralitzar la seva activitat de forma sobtada. La finalitat és subvencionar, com ja és habitual, les activitats portades a terme; les programades entre l’1 d’octubre de 2019 i el 30 de setembre de 2020 que no s’han pogut celebrar a causa de la Covid-19 però que han generat algun tipus de despesa, així com de manera excepcional les activitats ajornades que se celebrin fins al 15 de desembre d’enguany.

El termini de presentació de sol·licituds és de 10 dies hàbils a comptar a partir de demà, un cop avui ja estat publicada la resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC). Les sol·licituds i la resta de tràmits associats al procediment de concessió dels ajuts s’han de presentar únicament per via telemàtica a través del portal Tràmits gencat (tramits.gencat.cat) del Departament de la Presidència, utilitzant el sistema de signatura electrònica.

Aquesta línia d’ajudes permet donar suport a la gestió de les federacions esportives catalanes; a l’organització i participació en activitats esportives no internacionals; a la promoció de l’esport; a l’organització i participació en competicions internacionals i a la projecció internacional; a les entitats federades o membres d’una unió esportiva de clubs i associacions, i al programa d’alt rendiment esportiu català (programa ARC).

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.