Durant la Setmana Santa els municipis costaners s’omplen de turistes que volen gaudir de la platja. Enguany però el panorama és ben diferent. Els carrers buits, les terrasses dels bars plegades i les platges sense gent. Les pèrdues són molt altes pels municipis que habitualment en aquestes dates comencen la temporada turístiques i des dels ajuntaments ja pensen amb l’estiu i com refer-se d’aquest cop.

Des de l’Ampolla remarquen el greu impacte turístic i econòmic que suposarà. Des de l’ajuntament treballen ja per desenvolupar accions i promocions que allarguen la temporada turística fins setembre-octubre. Se centraran en atreure el turisme de proximitat i treballar colze a colze amb el sector privat.

Des de l’Ametlla de Mar coincideixen també en donar per perduda la Setmana Santa i s’enfoquen ara en l’estiu. Amb la cancel·lació de la fira alternativa i altres activitats, des del consistori dedicaran els diners públics que s’invertirien en aquests actes, a potenciar els actius locals com les platges i la gastronomia.

Els municipis costers han perdut tota la campanya turística de setmana santa, un any després de gairebé plena ocupació en les mateixes dates. Però continuen treballant per poder oferir el millor dels seus pobles quan finalitzi la pandèmia de la COVID-19.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.