Flix i la Cava van empatar (1-1). Els locals es van avançar aviat amb un gol fantasma. La Cava va reaccionar i va tenir bones ocasions, pero va trobar-se amb Marc, porter local, molt inspirat. A la represa, control i domini de la Cavaque va empatar. I que va tenir ocasions clares per decidir. Perpo Marc va evitar-les. Al final, 1-1 i la Cava que es deixa dos punts importants en la seua lluita per enganxar-se als quatre primers. No va tenir encert. Tot el que sí que va tenir Marc, porter del Flix. Des de Flix, Magí, va admetre a Minut 91 que un 1-4 hagués pogut ser un resultat just tal com va anar el partit.
Imatges cedides per Cristian Bertomeu, col.laborador de Minut 91.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.