L’Aldeana, amb baixes (3 per sanció), va véncer l’Ametlla (3-1). Partit molt igualat a la primera meitat amb un xic més de possessió de pilota inicia dels visitants davant d’una Aldeana massa directa. Amb els minuts, els locals van intentar ser més combinatuis, amb transicions més elaborades. Poc abans del descans, Jack, que debutava a casa, va resoldre una `pilota que li va caure dins de l’àrea i, amb dos retalls, va marcar. Acte seguit, el calero Calafat va tenir la gran ocasió per empatar. Però Auré va evitar-la amb una intervenció espectacular. A la represa, aviat, la qualitat individual aldeana va sentenciar. Primer amb un gol de Jack, marca de la casa, i després amb una ràpida acció de Villa que va batre a Nelson, porter calero. El partit va quedar sentenciat. Al final, els caleros van reduir distàncies, a manca de dos minuts.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.