El Roquetenc tampoc ha pogut sumar la primera victoria de la temporada a casa en un partit en que els atacants de tots dos equips han estat bastant desencertats i l’unic gol del partit ha arrivat des dels 11 metres. El partit ha començat amb un ritme alt i ocasions a les dos porteries, però a mesura que avantçaven els minuts el joc s’ha anat travant en un partit amb moltes faltes, al tram final del primer temps el Roquetenc ha tingut una clara ocasió en una rematada de cap de Miki que ha sortit fregant el pal, i seguidament a 4 minuts del descans ha arrivat la greu errada del porter local que ha suposat el penal amb el qual els morencs han aconseguit el gol de la victoria. A la segona part el Roquetenc ho ha intentat però els visitants ben ordenats i amb molt d’ofici han fet que el Roquetenc tingues poques arrivades, encara que al minut 75 els locals desprofitaven una ocasió clarísima quand Ceesay sol davant el porter ha relliscat i no ha pogut rematar. Al tram final el Roquetenc ha arriscat i amb espais els visitants podrien haver sentenciat, però també els ha faltat encert a la rematada final. En resum nova decepció per a l’afició roquetenca que encara no ha vist guanyar el seu equip a casa aquesta temporada, de fet els de Roquetes només han sumat tres punts com a locals, però en contra la trayectoria de l’equip fora de casa està sent força positiva i aixó fa que es mantingue allunyat de la zona de descens.Crònica de Miquel Campos, cap de premsa del Roquetenc.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.