El president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, i els membres del comitè executiu d’aquesta patronal catalana visiten aquest dilluns el delta de l’Ebre per conèixer in situ els efectes del temporal Glòria a la zona. Durant la visita es reuniran amb alcaldes i experts de la Taula del Delta que els hi explicaran els projectes que s’estan analitzant i la seva viabilitat per revertir els efectes del temporal.  L’empresària rapitenca Cinta Pascual ocupa la vicepresidència d’aquesta patronal.

AMPLIACIÓ: https://ebredigital.cat/2020/02/17/foment-contribuira-a-accelerar-larribada-dajuts-de-les-administracions-per-fer-front-als-danys-provocats-pel-gloria-al-delta-de-lebre/

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.