El Perelló va guanyar el Cambrils U (3-1) en un partit que es va complicar a la primera meitat quan els visitants van ser superiors. I, a més, es va avançar amb el 0-1 i van fallar un penal. Però a la represa, l’orgull perellonenc va propiciar la remuntada. Denís, a la sortida d’un córner, va fer l’1-1 i Vicent, amb gran rematada amb el cap, va marcar el 2-1. Al final, Xavi Anell va fer també un golàs que va suposar el 3-1. Victòria important i el trofeu Felicidad que va quedar-se a casa.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.