L’Ascó ha patit una dura derrota contra el Mollerussa per 1-2 al Municipal. L’equip de la Ribera d’Ebre ha anat tot el partit a remolc d’un Mollerussa que ha demostrat que la posició que ocupa a la taula no li correspon.
Els visitants s’han avançat al marcador al minut 7 gràcies a un gol de (). L’Ascó ha reaccionat i ha empatat al 20 gràcies a un bon cop de cap de (). Al final de la primera part i principi de la segona, els locals han tingut bones ocasions per fer el segon però han perdonat. I el Mollerussa ha fet el 1-2 en la única ocasió que han tingut en tota la segona meitat. Álvaro ha rematat al primer pal una bona centrada de Marc al minut () per condemnar a un Ascó que veu truncada la seva bona dinàmica.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.