Camarles i Ampolla van empatar (1-1). Partit igualat a la primera meitat en què els locals van començar forts tenint dues opcions. Amb els minuts, el derbi es va igualar. Els dos equips pressionaven dalt i buscaven recuperacions per sortir a la contra. D’aquesta manera, l’Ampolla va tenir dues possibilitats per a poder marcar. A la represa, el Camarles va ser dominador del joc, jugant a camp contrari. Va tenir opcions fins que Sergi Jose va marcar l’1-0. Llavors Arnau va poder fer el 2-0 però la pilota va anar al pal. Del 2-0 es va passar a l’1-1 amb una falta que va rematar el visitant Àlex. L’Ampolla, en accions a pilota aturada, va gaudir de les seues aproximacions però la darrera ocasió va ser per al local Arnau que va centrar a Sergi José que no va poder rematar. Al final, 1-1 i bon derbi.
Amb l’Ampolla ha causat baixa Jordi Roca, que ha fitxat a la lliga d’Andorra. El Camarles millora però segueix de pega en la defensa d’accions a pilota aturada i no pot guanyar a casa.
Enric Ferré, encarregat de les instal.lacions de Camarles els darrers anys, va rebre un reconeixement del club per la seua jubilació, per la feina dels últims anys.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.