L’Ajuntament de Móra d’Ebre i l’Esplai Treu Banya són els organitzadors  del Parc de Nadal que s’ha inaugurat aquesta tarda al Pavelló Municipal d’Esports de Móra d’Ebre. L’acte d’obertura l’han presidit els regidors de l’Ajuntament Rubén Miquel Biarnés i Julio Roca, els quals han sigut els encarregats de tallar la cinta i de fer el recorregut pels diferents estatges i tallers que configuren el parc.

Enguany el Parc de Nadal de Móra d’Ebre compta amb vuit inflables diferents (futbolí, tobogan, slalom…) a disposició dels xiquets a partir de set anys. També hi ha un llit elàstic, una ludoteca per als més petits i diversos tallers de manualitats, d’estètica, de reciclatge, de disseny, etc., a banda de serveis com ara bar, guarda-roba o un espai per a aparcar els cotxets dels nadons.
L’activitat enguany es desenvoluparà durant els dies 23, 27, 28, 29 i 30 de desembre, i 2, 3 i 4 de gener, de 4 a 8 de la tarda, per a xiquets a partir de 2 anys.

Autor:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.